Μεταφορές / Διανομές αυτοκινήτων σε αντιπροσωπείες σε όλη την Ελλάδα

+30 6977310340

+30 6972861408

Η επί σχεδόν τρεις δεκαετίες συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες  αντιπροσωπείες αυτοκινήτων στην Ελλάδα, επιβεβαιώνουν την ηγετική θέση της KARELIAS PANAGIOTIS στην αγορά.
Η KARELIAS PANAGIOTIS συνεργάζεται με ολες τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων: 

AUDI, BMW, MERCEDES, VW, SKODA, SEAT, OPEL, SUZUKI, CITROEN, PEUGEOT, FIAT GROUP,

CHRYSLER, PORSCHE, HYUNDAI, KIA, SMART, MINI, TOYOTA, HONDA, NISSAN, FORD, VOLVO,

SUBARU, DAIHATSU, RENAULT.


 
 
Tις δυο μεγαλυτερες εταιρειες αποθηκευσης εμπορευματων και μεταφορας αγαθων :
 
Ferst Automotive Logistics , PAEGAE SA (ΠΑΕΓΑΕ ΑΕ)
 
  
Καθως επισης και με τις μεγαλυτερες εταιρειες ενοικιασεως αυτοκινητων(rent a car) :
 
AVIS, HERTZ, ALAMO, BUDGET, SIXT, NATIONAL.
 
 
 

 

 


Η καταξιωμένη πορεία της εταιρείας οφείλεται κατά κύριο λόγο στο ανθρώπινο δυναμικό της. Οι άνθρωποί μας εργάζονται σε ιδανικές συνθήκες επαγγελματικού περιβάλλοντος. Το οικογενειακό κλίμα, το πνεύμα συνεργασίας και η ομαδικότητα χαρακτηρίζουν όλα τα παραγωγικά τμήματα της εταιρείας. Εμπειρία, τεχνογνωσία και συνεχής κατάρτιση εγγυούνται το αποτέλεσμα. Οι οδηγοί είναι πλήρως καταρτισμένοι στο χειρισμό του φορτηγού και την φόρτωση – εκφόρτωση των αυτοκινήτων. Τα γραφεία κίνησης, το λογιστήριο, το τμήμα του τεχνικού ελέγχου, η μονάδα επισκευής και συντήρησης είναι στελεχωμένη με έμπειρους και δημιουργικούς ανθρώπους. Η νέα γενιά στελεχών με όρεξη και θέληση για δυναμικές κινήσεις εγγυάται την επιτυχία και την επίτευξη του οράματος της KARELIAS PANAGIOTIS.

Τα γραφεία/έδρα της KARELIAS PANAGIOTIS βρίσκονται στην οδός Δαβάκη 14 , Μαγούλα Αττικής ΤΚ 19018.               

Ο χώρος στάθμευσης/parking των φορτηγών βρίσκονται επίσης στην περιοχή Μαγούλα Αττικής, δίπλα στην έξοδο 1 της Αττικής Οδού(Θριασιου Νοσοκομειου-Θριασιο Πεδιο) και μόλις 3 χιλιόμετρα από την Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου. Απέχουν μόνο 5 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Ελευσίνας και 25 χιλιόμετρα από το λιμάνι του Πειραιά.


Οι υπηρεσίες γραφείου λειτουργούν με τους πιο σύγχρονους εξοπλισμούς μηχανοργάνωσης και τηλεπικοινωνιών. Στις υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου και συντήρησης χρησιμοποιούνται σύγχρονα μηχανήματα και όργανα τελευταίας τεχνολογίας που εγγυούνται την ασφαλή κυκλοφορία του στόλου της εταιρείας.

Η ιδιόκτητη έκταση στάθμευσης των φορτηγών ειναι ασφαλτοστρωμμενη, διαθέτει περιμετρική περίφραξη, φυλάσσεται από υπηρεσίες ασφαλείας σε εικοσιτετράωρη βάση. Είναι εξοπλισμένη με σύστημα πυροπροστασίας. Παρακολουθείται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

 

  

 Η KARELIAS PANAGIOTIS δραστηριοποιείται στη με ταφορά αυτοκινήτων, τροχοφόρων οχημάτων και μικρών φορτηγών τύπου LCV (VAN) σε όλη την Ελλάδα. Προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με ένα σύγχρονο στόλο από φορτηγά – αυτοκινητάμαξες, κατασκευασμένα από την κορυφαία στον τομέα της εταιρείας Kaessbohrer (Αυστρία).

H επιχείρηση KARELIAS PANAGIOTIS παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς οχημάτων σε Αττική και επαρχία και προσφερει χώρους προς ενοικίαση και εκμετέλλευση από τρίτους που δραστηριοποιούνται στο χώρο του αυτοκινήτου.

                

                    * Μεταφορά αυτοκινήτων από και προς    χώρους εκτελωνισμού, λιμάνια,  σιδηροδρομικούς σταθμούς.
 

                    * Διανομή αυτοκινήτων σε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα. 

                        Ασφαλιστική κάλυψη εμπορεύματος – φορτίου και φορτηγού.  

                    * Υπηρεσιες αποθηκευσης αυτοκινητων, operation / admin. / checking /

                        refuling / storage / handling.  

 

                    

 

 


Περισσότερα Άρθρα...